Searching Inventory...

Kampanjer

Aktuella kampanjer

Nyabilar

PEUGEOT COOL

AC:n håller dig kall och favoritmusiken streamas ut genom högtalarna från din Smartphone samtidigt som farthållaren är inställd på en perfekt cruising-hastighet.

PEUGEOT STYLE

För dig som tycker både design och utrustning är viktigt i din bil har vi skapat NYA Peugeot STYLE. Välj mellan Peugeot 208 och Peugeot 308.

PEUGEOT 508

Peugeots stora familjebil finns nu i en helt ny version. Med ett självsäkert yttre och fler och bättre tekniska lösningar i förarmiljön kan bilen bjuda på en underbar körupplevelse.

PEUGEOT 208

Nu finns Peugeot 208 GTi i ny uppdaterad version till ett helt fantastiskt pris. Med sin sportiga och eleganta stil, men framförallt med enorm körglädje är detta en bil som måste upplevas!

PEUGEOT 308

Passa på och uppgradera din Peugeot 308 till vår fantastiska dieselmotor BlueHDi 120, som är bäst i klassen. Eller varför inte vår prisbelönta motor, PureTech 110 hk, som vunnit det prestigefyllda Engine of the year priset två år i rad.

Automat på köpet

Just nu kan du uppgradera våra populäraste modeller till automat helt utan extra kostnad. Oavsett om du väljer mellan vår miljöbilsklassade dieselmotor eller vår prisbelönta bensinmotor så får du automatlådan på köpet.

PRIVATLEASING