Searching Inventory...

Bilglas

Bilglas

Våra tjänster

Vi är en auktoriserad skadeverkstad och hanterar alla typer av skador av vindrutor på bilar. Tjänster som vi tillhandahåller är stenskottslagning och byten av vindrutor.

Stenskott

Om du får ett stenskott är det viktigt att du så fort som möjligt tar kontakt med oss innan skadan blir värre eller att smuts kommer in i glaset. Ofta går ett stenskott att laga enkelt utan att behöva byta ruta. Att laga ett stenskott innebär en stor besparing både för dig, miljön och försäkringsbolaget.

Du betalar enbart självrisken som varierar mellan 0 och 500 kronor, beroende på vilket försäkringsskydd du har. Vi tar hand om allt pappersarbete i samband med skada och kontakten med ditt försäkringsbolag. Kontakta oss idag för att boka en tid.

Byte av vindruta

I första hand försöker vi alltid laga vindrutan om det är möjligt och i andra hand byta. Som auktoriserad skadeverkstad har vi kompetens att byta dagens avancerade bilrutor. Med den teknik som ofta finns i en framruta som exempelvis regnsensor, är det viktigt att rutan monteras på rätt sätt för att uppfylla alla säkerhetskrav på bilen.

Boka service av bilglas

Laga stenskottByte av vindrutaJag behöver en lånebil